zpět na aktuality

Soutěž Atletíme k HME uzavřeme s patronem šampionátu, Krtkem

Naše soutěž se pomalu chýlí ke konci, ale pořád je o co bojovat. Stále se můžete stát nejoriginálnější přípravkou posledních čtrnácti dní soutěže, ale i zabojovat o jeden z pěti balíčků vstupenek na jarní HME.

Pro tentokrát bude zcela na vás, jak čtrnáctidenní atletění s patronem- Krtkem pojmete. Fantazii se meze nekladou! Všechny výstupy, obrázky, fotky, videa, příběhy nebo třeba váš vlastní atleticky laděný informační list o Krtkovi podobný těm, které jste dostávali o ostatních ambasadorech, nám posílejte do neděle 25. ledna. A na jakou odměnu se tentokrát můžete těšit? Nechte se překvapit, bude vskutku „krtkovská“.

Poslední, páté kolo soutěže je i příležitostí se zapojit do klání o pět balíčků vstupenek, které vašim malým atletům zajistí místo v hledišti jarního šampionátu. Vyhlášení pěti nejpilnějších a nejoriginálnějších přípravek proběhne v týdnu od 26. ledna.

Soutěží Atletíme k HME naše spolupráce s oblíbeným Krtečkem nekončí. Díky dohodě vedení ČAS s vnučkou autora animované figurky, Karolínou Milerovou, se Krtek dále naváže na aktivity projektu Atletika pro děti. „Naším smyslem je, abychom mohli děti podporovat i v rozvíjení jejich vztahu ke sportu a zdravému životnímu stylu,“ uvedla Milerová při oficiální prezentaci Krtečka jakožto patrona jarního HME. Nadace, kterou jménem svého dědečka založila v roce 2011, v současné době podporuje tři instituce: Motolskou nemocnici, Ústav pro matku a dítě v Praze Podolí a Dětské krizové centrum. „Atletika pro děti se stane čtvrtým subjektem, kterému bychom chtěli pomáhat,“ dodává Milerová.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory