zpět na aktuality

Jak staroboleslavští ke Krtkovi přišli

Staroboleslavští pro poslední kolo natočili videa dvě.První je ze společného tréninku našich přípravkových skupin, kde si děti vyzkoušely různé krtkovy disciplíny. Druhé video je z tréninku Lvíčat, na která čekaly trochu jiné soutěže,“ napsala nám trenérka Alena Tesařová ze středočeské přípravky.

S Krtečkem a s hlavou plnou nápadů se atletilo i jinde. Hezké video zaslala i šternberská přípravka. „Děti měly za úkol udělat si masky krtkových kamarádů. Naše očekávání nebyla moc veliká, ale děti se překonaly. Na tréninku sešli ježečci, myšky, ale i zajíčci,“ napsala nám trenérka Gabriela Krejčí a dodává, že všichni jen hýřili nápady. „Při ABC, to jich bylo! Každé zvířátko si vymyslelo vlastni cvik. Málem jsme my trenérky dostaly na frak od zvířátek, tak jsme musely makat!“

Přišly i další povedené výstupy, namátkou vybíráme: jako už tradičně se natáčelo ve středočeském Žebráku. Video, ve kterém Krtečka pořádně vyzpovídají natočili v táborské přípravce a pěkný informační list patronovi pražského HME vystavily děti z Veselé atletiky.

Vyhlášením vítěze pátého kola ještě nekončíme. Během tohoto týdne se dozvíte, kterých pět přípravek jsem vyhodnotili jako nejpilnější a nejnápaditější v průběhu celého trvání soutěže a právě ony získají pro své svěřence balíček vstupenek na jarní HME. Takže nás sledujte i dále!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory