zpět na aktuality

Školení pro učitele 1. stupně ZŠ

název školení: ATLETIKA pro děti do škol

Termín: sobota 21.3.2015, 10 – 17 h

Místo: Praha, ZŠ Petřiny-jih, Šantrochova 2, Praha 6

Školení je určeno pro učitele a učitelky 1. stupně základních škol. Účastníci se seznámí s novým projektem Českého atletického svazu Atletika pro děti do škol /1.- 5.třída/, který zahrnuje školení učitelů, metodiku, praktické atletické pomůcky k využití v hodinách TV, soutěže a propagaci a je obohacen o novinky z dětské atletiky ve světě (v rámci projektu IAAF Nestlé Kids´ Athletics). Školení bude rozděleno na teoretickou část a praktickou část v tělocvičně. Předpokládá se zapojení účastníků do praktické části – Atletických hrátek.

Školení je určeno zejména pro učitele a učitelky, kteří nebyli na podzimním školení v roce 2014, popř. pro ty, kteří již na školení byli, ale chtějí si problematiku zopakovat. Na tomto školení budou mj. lektorovat PhDr. Aleš Kaplan a Iveta Rudová – hlavní koordinátoři projektu Atletika pro děti do škol.

Školení je pořádáno v rámci Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP), po absolvování kurzu se dostává účastnický certfikát.

Případné dotazy ke školení zodpoví: Iveta Rudová, Český atletický svaz
kontakty: email: irudova@atletika.cz, mobil:602 946 212

V rámci projektu IAAF Nestlé Kids´ Athletics je školení ZDARMA, platí se pouze administrativní poplatek 100,- Kč (viz přihláška). Neproplácí se cestovné na školení.

Další informace a přihlášku ke školení najdete na odkazu:
http://www.ftvs.cuni.cz/assk_web/?page=4

———————————————————————————-

ATLETIKA pro děti do škol

Termín: sobota 28.3.2015, 11 – 17 h

Místo: ZŠ a MŠ Brno – Jehnice, Blanenská 1, Brno

Školení je určeno pro učitele a učitelky 1. stupně základních škol. Účastníci se seznámí s novým projektem Českého atletického svazu Atletika pro děti do škol /1.-5.třída/, který zahrnuje školení učitelů, metodiku, praktické atletické pomůcky k využití v hodinách TV, soutěže a propagaci a je obohacen o novinky z dětské atletiky ve světě (v rámci projektu IAAF Nestlé Kids´ Athletics). Školení bude rozděleno na teoretickou část a praktickou část v tělocvičně. Předpokládá se zapojení účastníků do praktické části – Atletických hrátek.

Poznámka:

Školení je určeno zejména pro učitele a učitelky, kteří nebyli na podzimním školení v roce 2014, popř. pro ty, kteří již na školení byli, ale chtějí si problematiku zopakovat.

Více o projektu najdete na www.atletikaprodeti.cz

Případné dotazy zodpoví: Iveta Rudová, Český atletický svaz
kontakty: email: irudova@atletika.cz, mobil:602 946 212

V rámci projektu IAAF Nestlé Kids´ Athletics je školení ZDARMA, platí se pouze administrativní poplatek 100,- Kč (viz přihláška). Neproplácí se cestovné na školení.

Přihlášku ke školení najdete na odkazu

http://www.ftvs.cuni.cz/assk_web/?page=4&sid=441

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory