zpět na aktuality

Harfa nabídne sportování i focení s patronem HME, Krtkem

Doprovodný program Atletiky pro děti najdete po všechny čtyři dny šampionátu v přízemí pražského obchodního centra Harfa, stačí se nasměrovat na 'hlavní náměstí'. Ve čtvrtek 5. března nás tam najdete od 12 do 19 hodin, ve třech zbývajících dnech pak vždy od 10 do 19 hodin. Pro děti budou připraveny čtyři atletické disciplíny: skok daleký z místa, hod pěnovým oštěpem, běh přes překážky a skok vysoký. Po jejich zdolání budou na děti čekat drobné odměny od partnerů mistrovství a pěkná samolepka patrona šampionátu, Krtka.

S Krtečkem se děti budou moci také vyfotografovat. Patron šampionátu bude mít ale spoustu povinností i přímo v dějišti atletických klání, v O2 Areně, takže bude na stanovišti Atletiky pro děti sice denně, ale jen v určitých hodinách. V první den šampionátu, 5. března, bude od 13 do 15:30 vydávat lístky oddílům, které je získaly v naší soutěži Atletíme k HME. V následujících třech dnech bude k dispozici i veřejnosti a to podle následujícího harmonogramu: pátek- 14-15 h, sobota- 13-15:30 h, a v neděli mezi 10-11:30, 13-14 a mezi 18:30 a 19 hodinou.

Návštěvníci doprovodného programu si budou moci prohlédnout také zajímavou výstavu dobových fotografií a artefaktů, které jim přiblíží to nej z historie české atletiky. Výstava je situována hned za vchodem směřujícím k O2 Areně.

Ke stažení

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory