zpět na aktuality

Nakreslete nám atletiku!

Do soutěž se už zapojili například malí Človíčci, ti budou tvořit na skoro desítce soustředění, která tato přípravka a zároveň mateřská a základní škola během léta nabízí v Praze, Choceradech a při výjezdu v Rokytnici. Kreslit se bude i na příměstském táboře v Seči, který zaštiťuje trenérka Alena Cipryánová nebo u vyškovských Orlíků. Ti budou inspirováni Ferdou mravencem zdokonalovat svou fyzičku také na příměstském táboře. Zapojila se i přípravka z Kopřivnice. Tamní děti z oddílu Emila Zátopka budou se svou trenérkou Janou Feilhauerovou tvořit na soustředění ve Velkých Karloviciích.

Pokud se chcete soutěže zúčastnit i vy, tak nejprve zašlete na mail naší koordinátorky, Ivety Rudové (irudova@atletika.cz) email, ve kterém nám popíšete, kam a s kolika dětmi se o prázdninách chystáte a co budete podnikat. Obratem vám na vámi uvedenou adresu pošleme dostatečné množství balení kříd pro děti a pak už jen stačí kreslit a kreslit atleťácky laděné obrázky. Ty pak vyfotografujte a s krátkým popisem toho kdy a kde jste malovali a vaším kontaktem, nám fotografie zašlete. Nejhezčí výtvory oceníme a to veskrze letní a prázdninovou cenou- fotbalovým nebo volejbalovým míčem.

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo je nějakým způsobem zapojený do činnosti našeho projektu– tedy přípravky, sportovní kroužky, jednotliví trenéři nebo rodiče dětí chodících do přípravek, kteří během prázdnin pro děti uchystali sportovní tábory a soutěže.

Psát o křídy si můžete hned teď, obrázky nám pak posílejte nejpozději do neděle 23. srpna, abychom mohli ještě před koncem prázdnin vyhlásit vítěze.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory