zpět na aktuality

Soutěžte o podpis Báry Špotákové a překvapení z Pekingu

Letní tipovačka je opět tu! Tentokrát budeme soutěžit o upomínkové předměty z pekingského mistrovství světa. Jako už tradičně se naše tipování bude točit kolem patronky projektu, Báry Špotákové. Na co se budeme ptát?

Letos navážeme na soutěž z minulého roku a výkon, který Bára Špotáková předvedla na loňském curyšském ME. Pro zlato si tam Bára dohodila výkonem 64.41 a my se ptáme: Jaký rozdíl co do vzdálenosti bude mezi letošním Bářiným nejdelším hodem ve finále a loňským vítězným hodem? (Předpokládáte-li například, že Bára hodí 68 m bude váš tip vypadat: + 3,59 m.) Ocenění budou tři z vás, kteří nám zašlou nejpřesnější tipy. (V případě shodnosti tipů bude určujícím vodítkem dřívější datum zaslání vašeho tipu.) Připraveny pro vás máme kartičky s podpisem Báry a překvapení v podobě upomínkových předmětů z pekingského mistrovství.

Pište nám až do 29. srpna (den před finále) na adresu- irudova@atletika.cz. Odpověď zašlete ve tvaru: vaše jméno, váš tip, kontaktní adresa, telefon a způsob vašeho zapojení do projektu Atletika pro děti/ Atletika pro děti do škol – trenér, asistent, rodič, malý atlet, učitel.

Přejeme vám dobrý odhad a Báře co nejlepší výkon!

Foto: Česká atletika

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory