zpět na aktuality

Hurá do školy, do přípravek a na naše akce!

Prázdniny plné příměstských táborů, atletění na soustředkách a sbírání sil jsou za námi. Vše nové ve školním roce je před námi a aby se to školákům všechno pěkně uspořádalo, mohou si to zapsat do ROZVRHU HODIN s pěknou grafikou projektu. Vítanou novinkou pro atletíky v přípravkách pak bude nový TRÉNINKOVÝ ZÁPISNÍK MLADÉHO ATLETA, který je právě čerstvě vytištěn a už už čeká na distribuci.

Na další, již podzimní měsíce, máme pro přípravky připravena školení nových zájemců o trenérskou pozici TAP, těšit se můžete na listopadový nymburský seminář s tématem: Atletíme se zvířátky. Webové stránky vám během podzimu přinesou další kapitoly a články z metodiky a nové soutěže.

Se začátkem školního roku spouštíme i druhý ročník projektu Atletika pro děti do škol. O novinkách a možnosti zapojení jsme vás informovali ZDE.

Září je už tradičně měsícem, který přeje akcím určeným pro veřejnost. Už v prvním týdnu proběhnou hned dvě. V pátek 4. září se Atletika pro děti představí jako doprovodný program Dne s Ústeckým krajem. V atriu ústeckého magistrátu proběhnou hned dva sportovně laděné bloky, dopolední určený místním mateřinkám a odpolední od 12 do 18 hodin pro veřejnost. Nabitému programu této akce se budeme podrobněji věnovat v následujících dnech. Každopádně na veřejnost v rámci odpoledního bloku čeká atleťácký víceboj, drobné ceny a zábavný patron projektu, pohádkový Krtek.

Na Krtka se mohou těšit i děti, které za nám přijdou v neděli 6. září na Julisku, kde budeme doprovodným programem Mistrovství ČR družstev mužů a žen. 17. září bude APD opět k vidění a to při Národních závodech v Ústí nad Labem, které svou návštěvou zpestří i patronka projektu, Bára Špotáková. Hned v zápětí, 19. září, se představíme v rámci Mladých Běchovic, tam nám bude společnost namísto Krtka dělat dětmi taktéž oblíbený Čtyřlístek.

Na konci září, 25. 9., pak proběhne už tradiční akce na kladenském Sletišti, kterou se každoročně loučíme s uplynulou sezonou a vstupujeme do té další. Atletit s námi v tomto školním roce totiž budete už šestým rokem!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory