zpět na aktuality

Jak se zapojit do 2. ročníku projektu Atletika pro děti do škol?

Na mail koordinátorky (irudova@atletika.cz) zašlete nejpozději do středy 30. září tyto informace: údaje obsahující název a adresu školy, kontaktní osobu- její email a mobil. Školy, které už v minulém ročníku byly zapojené, prosíme o korekci údajů z loňska, pokud došlo k nějaké výrazné změně.

My vám následně pošleme certifikát, na který si během celého školního roku budete dávat medaile za zapojení se v jednotlivých měsících. Medaile budete získávat čtvrtletně za zaslání informací o tom, co jste v rámci atletění s dětmi podnikli. Na konci roku vás pak čeká zajímavé překvapení.

Pro všechny zapojené budou během roku připraveny různé novinky z oblastí metodiky, školení, pomůcek, propagace a soutěží, o kterých budeme průběžně informovat. Zapojené školy se mohou těšit i na speciální akce, které proběhnou ve spolupráci s partnerem projektu, firmou Nestlé a patronkou atletění školáčků, sympatickou chodkyní Anežkou Drahotovou.

Přejeme všem školám, které se s námi zapojí do druhého ročníku, plno atletické zábavy pro jejich žáky a zajímavou inspiraci pro pedagogy.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory