zpět na aktuality

Tipovačku vyhráli „skeptici“

Čtyři mínusové tipy k nám dorazily od dětí z příměstského tábora, který v Praze pořádal oddíl SK ZŠ Jeseniova. A právě odsud je i celkový vítěz našeho tipování. Čtvrťák Jiřík Levrinc se strefil téměř přesně a to tipem – 4.28 m. Vzhledem k tomu, že Bára hodila 60.08 m a na minulém mistrovství 64.41 m činí rozdíl – 4.33 m. „Jiří je členem naší atletické přípravky a účastnil se našich dvou prázdninových akcí: Léta s Jeskou, tedy příměstského tábora a Letní malé atletiky ve Strážném, kde byl součástí týmu, který vytvořil oštěpaře ze šišek," napsala nám v krátkosti o vítězi Jaroslava Weberová, místopředsedkyně SK ZŠ Jeseniova.

Na druhém místě naší soutěže se umístila další malá atletka, tentokrát z Vyškova – Ivetka Trojancová, tipovala – 3.99 m. A třetím nejpřesnějším „skeptikem“ byl nymburský trenér Petr Müller, který tipoval – 3.05 m.

Všichni jmenovaní od nás obdrží slíbené dárky, které zašleme. Děkujeme všem, kteří nám tip do soutěže poslali. Celý tým Atletiky pro děti věří, že příští rok na OH v Riu bude výkon Báry o hodně více v plusu…

_________________________________

Na pěknou fotogalerii obrázků malých atletů z pražské Jeseniovky, jejichž tématem byla podpora našich atletů na právě proběhlém MS, se podívejte níže.

Hlavní foto: Jan Kucharčík- www.atletika.cz

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory