zpět na aktuality

Skvělý dárek pro malé atlety!

Český atletický svaz vydal v rámci projektu Atletika pro děti Tréninkový zápisník mladého atleta. „Vaši malí svěřenci si do něj mohou jednoduchou formou zapisovat vše to, co natrénovali. Zapisování tréninkových jednotek a výkonů na závodech je totiž důležitou součástí sportovní přípravy nejen pro 'velké' atlety,“ vysvětluje koordinátorka projektu, Iveta Rudová, která během prázdnin zápisník spolu s kolegy připravila.

Zápisník je oblečen do grafiky projektu, je tedy v oranžovo- žluté barvě a doprovázejí ho známé atletící postavičky holčičky a chlapce. Prioritně je určen pro děti ve věku 9-11 let, své uplatnění najde ale i u mladších dětí z minipřípravek či naopak u starších z kategorie mladšího žactva. Zápisník má přehlednou úvodní grafiku a samotné zapisování je rozděleno na jednotlivé týdny. Tréninkový rok malých atletů je v souladu se školním rokem a tak by si měli vpisovat své záznamy do zápisníků už od září.

Zápisníky se neposílají, je možný jen osobní odběr! Zápisníky jsou pro oddíly, kluby a další subjekty zapojené do projektu Atletika pro děti (viz databáze přípravek) ZDARMA. Zápisníky se neposílají, je možný jen osobní odběr v určených místech. Pro více informací kontaktujte Ivetu Rudovou z Českého atletického svazu (irudova@atletika.cz).

Přejeme úspěšný tréninkový a školní rok s malými atlety!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory