zpět na aktuality

Ptáte se…

Pokud jste u nás poprvé, pak vězte, že náš projekt má dvě části, které se jemenují- Atletika pro děti a Atletika pro děti do škol.

Samotný projekt Atletika pro děti je zaměřen na podporu sportování malých dětí v atletických klubech, oddílech, popřípadě jiných subjektech– DDM, kulturní centra atd. Veškeré informace o něm naleznte v sekci O PROJEKTU a PRO ODDÍLY. Pod odkazy najdete obecné informace, ale třeba i rady, jak založit vlastní přípravku, informace o nově publikované metodice nebo materiály ke stažení.

Pokud jste nebo chcte být TRENÉREM, bude vás jistě zajímat sekce ŠKOLENÍ. Další informace o školeních pak průběžně zveřejňujeme v sekci APD INFORMUJE. Dění v jednotlivých klubech vedle hlavní sekce ZPRAVODAJSTVÍ pokrývá hlavně sekce KRÁTCE Z ODDÍLŮ. I vy můžete být jejími přispěvateli a napsat nám, co se u vás nového děje. Komu napsat, najete v KONTAKTECH.

Pokud jste RODIČ, tak je pro vás také připravena porce informací a to v sekci PRO RODIČE. Přímo na hlavní stránce našeho webu pak najdete modrý rámeček HLEDEJ PŘÍPRAVKU, který vám pomůže vyhledat přípravku ve vašem městě nebo kraji.

Druhou částí našeho projektu je druhým rokem běžící projekt zaměřený na první stupně základních škol- Atletika pro děti do škol. Informace o tomto projektu najdete v sekci PRO ŠKOLY, která mimo jiné obsahuje i databázi zapojených škol, termíny soutěží připravených pro školní děti a termíny školení. Tato sekce je primárně určena pro UČITELE. Novinky z projektu cílícího na školáky najdete v sekci APD DO ŠKOL.

Pokud se nás chcete na cokoliv zeptat, je nejlepší nám napsat mail. Jestliže se váš dostaz týká praktického průběhu obou projektů, kontaktujte koordinátorku projektu, Ivetu Rudovou. Pokud nám chcete poslat příspěvek na webové stránky nebo se váš dotaz týká publikovaných textů a fotografií, pište redaktorce webu, Pavle Pražákové. E-maily nalezente v KONTAKTECH. Chcete něco vyhledat v archivu webu? Použijte malou zelenou lupu v hlavní liště nahoře vpravo.

Hlavně však platí, že detailní "probádání" našeho webu není ztraceným časem! Vždy na něm najdete nějakou zajímavou informaci nebo nový text.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory