zpět na aktuality

Podzimní vzdělávací akce 2015

ŠKOLENÍ

Školení jsou prioritně určena pro zájemce o trenérskou kvalifikaci z atletických oddílů a klubů.

ŠKOLENÍ TAP
Školení trenérů atletických přípravek (TAP) se mohou zúčastnit zájemci starší 16 let z Prahy i celé ČR, z atletických oddílů i dalších subjektů (ZŠ, MŠ, DDM aj.). Členové atletických oddílů obdrží po absolvování školení kvalifikaci Trenér/ka atletických přípravek, ostatní účastníci pouze účastnický list.

Nabídka podzimních školení:

název: Školení trenérů atletických přípravek

termín: neděle 22. listopadu 2015
pořadatel: atletický oddíl USK Praha

místo: Praha 6, ZŠ Petříny – jih, Šantrochova 2
vedoucí školení: Jan Ruda

začátek školení: 10.00 h

konec školení: 17.00 h

účastnický poplatek: 500,- Kč (placeno na místě)

jízdné: na vlastní náklady, popř. náklady oddílu/klubu

stravování: pořadatel nezajišťuje
Školení je rozděleno na teoretickou a praktickou část (praktická cvičení pro atletickou školku, minipřípravku a přípravku).

Školení je pořádáno ve spolupráci s Českým atletickým svazem (ČAS), za který bude přítomna koordinátorka projektu Atletika pro děti Iveta Rudová. Účastníkům bude kromě povinného školícího programu představen projekt IAAF Nestlé Kids´Athletics´.

Kapacita je omezena, účastníci budou přijati dle data zaslané přihlášky.

Přihlášky se zasílají na formuláři, který najdete této na stránce v sekci Přílohy – Ivetě Rudové na email: irudova@atletika.cz . Přihláška bude potvrzena zpětným emailem.

POZOR: ŠKOLENÍ JE k 22.11.2015 OBSAZENO, přijímají se pouze přihlášky náhradníků.

————————————————————————

název: Školení trenérů atletických přípravek

termín: sobota 28. listopadu 2015
pořadatel: Jihočeský krajský atletický svaz

místo: Nová Včelnice
vedoucí školení: Jan Novák

začátek školení: 9 h

konec školení: 16.30

Podrobné informace ke školení včetně možnosti přihlášení najdete v letáku vlevo na stránce.

————————————————————————————————————–

Školení TAP pořádají oddíly/kluby, které nám nahlašují konkrétní termíny. Zatím není nahlášen žádný další termín školení. Jakmile termíny obdržíme, ihned zveřejníme.

————————————————————————–

ŠKOLENÍ ATLETIKA PRO DĚTI DO ŠKOL

Školení je určeno pro učitele a učitelky 1. stupně ZŠ. Účastníci se seznámí s  projektem Českého atletického svazu Atletika pro děti do škol /1.-5.třída/, který zahrnuje školení učitelů, metodiku, praktické atletické pomůcky k využití v hodinách TV, soutěže a propagaci a je obohacen o novinky z dětské atletiky ve světě (v rámci projektu Nestlé Kids´ Athletics´). Školení bude rozděleno na teoretickou část v učebně a praktickou část v tělocvičně. Předpokládá se zapojení účastníků do praktické části – Atletických hrátek. Zúčastnit se mohou i učitelé a učitelky, kteří byli na školení na podzim v roce 2014/popř. na jaře 2015. Toto školení přináší nové podrobné ukázky cvičebních lekcí pro děti a další novinky.

Termín: sobota 21.11.2015, 10 – 17 h
Místo:
Praha, ZŠ Petřiny-jih, Šantrochova 2, Praha 6
nebo
Brno, ZŠ a MŠ Blanenská 1, Brno – Jehnice

Akreditace č. 2352/2014-1-18
V rámci projektu IAAF Nestlé Kids´ Athletics´ je školení ZDARMA, platí se pouze administrativní poplatek 100,- Kč (viz přihláška). Neproplácí se cestovné na školení

Přihlášky najdete ZDE .
——————————————————————————————————

SEMINÁŘE

Odborné semináře jsou prioritně určeny pro trenéry s kvalifikací trenér atletiky, kteří se věnují mladým atletům v oddílech a klubech. Po absolvonání odborného semináře bude účastníkům prodložena trenérská kvalifikace na dalších 5 let.

Nabídka podzimních seminářů:

název: Odborný seminář pro trenéry atletických přípravek
téma: Atletíme se zvířátky
místo: Nymburk
datum: 28. – 29. 11. 2015 (seminář začíná v sobotu v 11 h a končí v neděli ve 13 h)
pořadatel: Český atletický svaz
vedoucí semináře: Iveta Rudová
cena: 1260 Kč (cena zahrnuje ubytování, stravování a lektorné)
Pořadatel neproplácí cestovné.
Poznámka: seminář je kapacitně omezen, zájemci budou přijati dle zaslané přihlášky.

Tradiční podzimní seminář je určen pro „hravé“ trenéry malých atletů z přípravek a učitele 1.stupně ZŠ – předpokládá se aktivní zapojení účastníků do programu – soutěží a her.

Hlavním lektorem bude Doc.PhDr. Ferdinand Mazal, CSc., který naváže na loňský seminář a ukáže účastníkům další množství her a herních celků. Dále přijede trenérka a fyzioterapeutka Petra Kuželková, která povede lekci "Preventivní zdravotní péče o malé atlety – cvičení na správné držení těla" a jako vždy nebude chybět PŘEKVAPENÍ. Všichni účastníci obdrží tričko Atletika pro děti.

Přihlášky se zasílají na formuláři, který najdete na této stránce v sekci Přílohy na email: irudova@atletika.cz. Přihláška bude potvrzena zpětným emailem.

SEMINÁŘ JE K 12.10. OBSAZEN – přijímáme pouze přihlášky náhradníků.
—————————————————————————
Další seminář, na základě kterého vám může být prodloužena trenérská kvalifikace, se koná 7. listopadu 2015 v Praze. Podrobné informace najdete ZDE

Další vzdělávací aktivity bez možnosti prodloužení či získání trenérské atletické kvalifikace organizuje např. FTVS UK v Praze, nabidku najdete ZDE

Jakékoliv další informace ke školení a seminářům vám ráda zodpovím. Kontaktujte mě na email: irudova@atletika.cz nebo telefonicky 602 946 212.

Iveta Rudová, oddělení projektů Českého atletického svazu

Ke stažení

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory