zpět na aktuality

Můj milý atletický deníčku…

Zápisníčky se rozdávaly během září a října na pěti místech v republice. Trenéři a učitelé si je mohli vyzvednout i na několika sportovních akcích nebo přímo na svazu. O podzimní novinku Atletiky pro děti byl obrovský zájem a osmitisícový náklad bude v příštím roce s největší pravděpodobností navýšen. „Těší nás, že se ze všech stran dozvídáme, jak děti zapisování baví. Ve druhém pololetí školního roku na zápisníčky naroubujeme jednu z našich jarních soutěží, takže nepolevujte,“ vzkazuje koordinátorka projektu Atletika pro děti, Iveta Rudová.

Ohlasy plní i náš redakční email. „Posílám fotečku pořízenou při cestě z práce domů, když jsem zahlédla naše holky z atletiky, jak jedou do Uherského Hradiště a louskají a pilně zapisují do deníčku mladého atleta, což mě opravdu potěšilo,“ napsala nám paní učitelka a trenérka z polešovické základní školy, Renata Šimková. „Pro děti je to velká motivace se zlepšovat a právě díky deníčkům budou mít přehled. Sice jsem si tímto na sebe trochu ušila bič, protože mi je budou stále ukazovat, já jsem ale ráda, že mají o atletiku zájem a aspoň na chvíli vypustí z hlavy tablety a mobily,“ dodává.

Stejnou důležitost jako žákovské knížce připisují zápisníku děti ze Školního atletického klubu Albrechtická – rozuměj ŠAKAL, v Praze Kbelích. Vedoucí klubu, Pavel Karbulka, nám napsal, že i u nich se zápisník opravdu chytl. „Malí atleti jej poctivě vyplňují, všude ho nosí s sebou a s hrdostí ho ukazují.“ Zapisuje se například i v pražském Radotíně: „Děti byly z Tréninkových zápisníků, které jsme dostali, nadšené,“ napsal nám trenér Tomáš Vodička.

Zapisujete i vy? Napište nám, jak jste s naší novinkou spokojeni.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory