zpět na aktuality

Začíná sezona doprovodných akcí Atletiky pro děti

Zveme všechny fandy atletiky pro nejmenší na naši první jarní akci! Ujít si ji nenechá ani patron projektu, pohádkový Krtek, který se nám po zimním spánku zase probudil a už vyráží za dětmi. Fandit a přihlížet jejich pěkným sportovním výkonům bude v sobotu 9. dubna na poděbradské kolonádě, kde se Atletika pro děti představí ve dvou blocích jako doprovodný program chodeckých závodů.

Program určený dětem zhruba od tří do 12 let proběhne ve dvou blocích. Dopoledne najdete stanoviště Atletiky pro děti v parku na kolonádě do 10 do 12 hodin, odpoledne pak od 13 do 16.

Děti si jako vždy vyzkoušejí náš zábavný atletický osmiboj, máme připravenou ale i zajímavost inspirovanou samotnými závody pro dospělé. Pro větší děti bude připravena možnost minitréninku chůze s opravdovými atletickými trenéry.

Malí sportovci se mohou těšit na drobné dárky od partnerů projektu: nálepky, dětské časopisy, ale i fotografii s podpisem české nejlepší chodkyně současnosti, Anežky Drahotové.

Do prázdnin proběhnou ještě dvě větší akce určené široké veřejnosti: 4. června se představíme v chomutovské zoo, 17. a 18. bude Atletika pro děti doprovodným programem táborského MČR.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory