zpět na aktuality

Do prázdnin se představíme na šesti akcích

Nejdříve, 31. května, se náš tým vydá do Čáslavi, kde bude Atletika pro děti součástí doprovodného programu republikového finále Štafetového poháru. (Fotogalerii z akce si prohlédněte ZDE)

Na Den dětí pak proběhne akce, na které se náš projekt představí na vybrané škole z Prahy 4. Zpropaguje tak náš projekt zaměřený na atletění v hodinách tělesné výchovy určený pro děti od první do páté třídy. (Informace o této již probéhlé akci najdete TADY)

O prvním červnovém víkendu, v sobotu 4., se můžete za Atletikou pro děti a za zvířátky vypravit do chomutovského zooparku. Pro akci ke Dni dětí jsme připravili pestrý program. U dolního vchodu za výstavní síní nás najdete od 10 do 17 hodin a těšit se tentokrát můžete na dětský pětiboj. Za dětmi se staví i patronka projektu Atletika pro děti do škol, Anežka Drahotová. Ta spolu s náměstkyní hejtmana, Janou Vaňhovou, pokřtí jedno z na jaře narozených mláďat. Mezi 15 a 16 hodinou si naše mladá nadějná chodkyně udělá čas na všechny, kdo touží po jejím podpise. O akci budeme ještě dále informovat v samostatné pozvánce. (O akci jsme psali ZDE)


Hned následující sobotu, 11. června, se bude atletit v Lounech. Tam se představíme jako doprovodný program Dne záchranářů Ústeckého kraje. Akce proběhne na lounském výstavišti a vedle atletění si děti budou moci užít ukázky jednotlivých záchranářských složek a prohlédnou si například záchranářské vrtulníky a další techniku. Za velkými a malými fanoušky přijede navíc medailista z halového mistrovství světa, tyčkař Jan Kudlička. Na autogramiádu s ním se můžete těšit od 13 do 15 hodin.

Velkou příležitostí jak se zviditelnit bude účast Atletiky pro děti na červnovém mistrovství republiky mužů a žen na dráze v Táboře. V pátek 17. 6. proběhne v dopoledních hodinách program pro místní pozvané základní a mateřské školy. Odpoledne pak, paralelně se závodem dospěláků v kouli, si budou moci zájemci o tuto disciplínu pro siláky vše vyzkoušet na našem mobilním dětském hřišti. O víkendu přesuneme stanoviště Atletiky pro děti za plavecký bazén a vedle našeho tradičního osmiboje představíme i dvě minihřiště- zmíněnou kouli a skok do výšky. Více o akci ZDE a TADY.

AKTUÁLNÍ

Poslední akce před prázdninami proběhne 23. června. Sportovní den v Žatci, kterého se vedle zástupců Ústeckého kraje zúčastní i Barbora Špotáková, zakončí náš předprázdninový maratón. Akce bude mít klasická scénář- odpoledne bude určené pro pozvané základní a mateřské školy, odpoledne pak pro širokou veřejnost.

O všech akcích budeme v předstihu ještě podrobně informovat.

Ke stažení

CHOMUTOV.pdf 15. května 2016
Den_deti_v_Zooparku.jpg 15. května 2016

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory