zpět na aktuality

Atletění se zvířátky v chomutovském zooparku už v sobotu 4. června!

Pro akci ke Dni dětí připravila Atletika pro děti pestrý program. Naše stanoviště najdete u dolního vchodu za výstavní síní od 10 do 17 hodin a těšit se tentokrát můžete na dětský pětiboj. A protože budeme v ZOO i naše atletění bude laděné do zvířátkovských motivů – zaběháme si jako zajíčci, zaházíme jako opičky a zaskáčeme jako klokánci. Všichni, kteří zábavný víceboj zvládnou, si odnesou drobné dárky od partnerů Českého atletického svazu a časopisy Sluníčko nebo Mateřídoušku. Navíc samozřejmě nebude chybět náš maskot, pohádkový Krteček, který bude dětem celou dobu fandit.

Za dětmi se staví i patronka projektu Atletika pro děti do škol, Anežka Drahotová. Ta spolu s náměstkyní hejtmana Ústeckého kraje, Janou Vaňhovou, pokřtí ve 12:45 mládě mývala severního. Mezi 15 a 16 hodinou si naše mladá nadějná chodkyně Anežka udělá navíc čas na všechny, kdo touží po jejím podpise.

Přijďte se seznámit s projektem Českého atletického svazu- Atletika pro děti, který už šestým rokem podporuje sportování dětí od 5 do 12 let v atletických přípravkách po celé republice a druhým rokem pak díky projektu Atletika pro děti do škol přináší inspiraci i do hodin tělocviku na prvním stupni základních škol.

Jak takové atletění vlastně vypadá? Podívejte se v naší fotogalerii níže.

Ke stažení

PLAKÁTEK CHOMUTOV.pdf 28. května 2016
Chomutov Den dětí- program.jpg 31. května 2016

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory