zpět na aktuality

Fanoušek je opět součást týmu!

Ve dnech 17. – 19. června se do Tábora sjede na Mistrovství České republiky česká atletická špička, aby bojovala nejen o mistrovské tituly, ale také o limity na evropský šampionát do Amsterdamu a olympijské hry do Ria.

Pro skalní fanoušky organizátoři nabízejí možnost zapojit se do soutěže a v rámci hesla „Fanoušek je součástí týmu“ přijet podpořit českou atletickou špičku v jejich snažení.

Pravidla soutěže:

– Vytvořte skupiny minimálně osmi dětí a dvou dospělých (při skupině osmi dětí dostanou dva dospělí vstupenky na oba dva dny šampionátu zdarma. Platí pro všechny zúčastněné skupiny).

– Vytvořte transparenty, fandítka, trička, nápisy či jiné fanouškovské výtvory, které můžete poté využít přímo na stadionu při fandění vašim favoritům (tematicky není soutěž nijak omezena, jen se držte hesla – Fanoušek je součástí týmu).

– Přihlášky do soutěže (viz příloha) zašlete do 29. května Karolíně Farské na e-mail: karolinap@atletika.cz

– Zašlete do 10. června fotografii vašich výtvorů společně s vaší fanouškovskou skupinkou na email: karolinap@atletika.cz

– Poté se vyhodnotí tři nejlepší skupinky, které přímo na stadionu dostanou za svou snahu speciální ceny od našich reprezentantů.

___________________________________________

Vstupenky na tuto významnou atletickou událost si navíc můžete zakoupit od 11. května 2016 v síti Ticketportal na www.ticketportal.cz. Z každé zakoupené vstupenky v předprodeji pořadatel věnuje 30 Kč na charitativní účely. Výtěžek bude věnován Domácímu hospicu Jordán, o.p.s.

Ke stažení

prihlaska 2.xls 24. května 2016

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory