zpět na aktuality

31. května končí naše letošní korespondenční soutěž

Samotné olympijské házení se uzavírá 31. května. Své konečné výstupy- skupinové foto a popřípadě i pár větiček o tom, jak se vám házelo, pak zasílejte nejpozději do SOBOTY 4. ČERVNA! My vám hned obratem zašleme certifikát s podpisem Báry Špotákové a olympijské pochodně. Moc se těšíme na pěkné fotografie, kterých letos přišlo obrovském množství a jsme rádi, že se zapojila i celá řada základních škol z projektu Atletika pro děti do škol. Příští týden se pak můžete těšit na velkou fotogalerii, kterou z vašich výstupů připravíme.

Důležitou informací z naší strany je připomenutí faktu, že olympijské kruhy jsou chráněným symbolem- na fotografiích je proto nespojujte! Ve škole nebo v klubu na nástěnce ale můžete v klidu dát po splnění jednotlivých disciplín prostor zrodu krásného olympijského symbolu.

O naši letošní korespondenční soutěž byl velký zájem. V konečném součtu jsme rozdali 250 sad kruhů a zábavné házení inspirované známým olympijským symbolem zobrazujícím jednotlivé kontinenty si s námi vyzkoušelo 6000 dětí, což je nejvíce za dobu, kdy tuto formu soutěže pořádáme.

Ve fotogalerii se podívejte na děti z Polešovic, které si scé pochodně už slepily.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory