zpět na aktuality

Dohodili jste až do Ria? Můžete se těšit na pěkné odměny

O letošní korespondenční soutěž byl nebývale velký zájem, což nás samozřejmě velmi těší. V neděli 5. června, den po úplném zakončení soutěže, jsme měli s balením všech pochodní a certifikátů několik hodin práce, a tak by v následujícím týdnu měly odměny dorazit ke všem zúčastněným. Tedy těm, kdo nejen pilně odházeli, ale poslali nám i závěrečné foto svého týmu, popřípadě i pár řádek o tom jak se jim soutěžilo.

Těší nás veškeré ohlasy a velmi pěkné fotografie, kterých máme plnou mailovou schránku. Připravujeme pro vás velkou fotogalerii nadupanou vašimi pěknými snímečky!

Jen namátkou jsme z té záplavy vybrali malé atletíky z chomutovské ZŠ Duhová Cesta. „Akce se nám moc líbila, u každého hodu byla hezká motivace, která vtáhla celou třídu na návštěvu daného kontinentu. Děti to moc bavilo a chtěly mezi sebou soutěžit jako opravdoví závodníci na olympiádě. Proto jsme pro děti vyrobily i medaile a diplomy, které jsme si stáhly z vašich webových stránek. Velkým završením celého snažení dětí byla zásilka pochodní a certifikátů, které tomu všemu dodaly pravé olympijské kouzlo,“ napsala nám za paní učitelky ze základní školy Duhová cesta v Chomutově paní pedagožka Lenka Valtlová.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory