zpět na aktuality

Malí fanoušci hlásí: Připraveni!

Na mistrovství republiky v Táboře se dá očekávat skvělá pácká kulisa a účastníci fanouškovské soutěže ukázali, že jsou již plně připraveni podporovat své favority v boji o mistrovské tituly i pokusy o plnění limitů na evropský šampionát a olympijské hry.

Do soutěže, kterou organizátoři před časem vyhlásili, se zapojili i mladí zástupci domácí atletiky. Někteří vyrobili řadu nápaditých transparentů, na kterých jsou vyobrazeny siluety atletů v jednotlivých disciplínách, stupně vítězů či logo táborské atletiky. Další skupinka zase vytvořila obrazce a nápisy ze svých vlastních těl. „Pro děti v Táboře je mistrovství republiky velkou událostí. Pro řadu z nich to bude první možnost vidět velké atletické hvězdy na vlastní oči, což pro ně bude jistě velkým zážitkem a snad i motivací do budoucna, aby se věnovaly tomuto krásnému sportu i nadále,“ uvedl předseda organizačního výboru a táborský patriot David Bor.

Velkou míru kreativity ukázaly děti z atletického oddílu SK Čtyři Dvory České Budějovice. „Účast v soutěži nám přinesla spoustu milých, úsměvných a zábavných chvil. Píle a chuť našich dětí byla obrovská. Vyrobili jsme transparent, který obsahuje fotografie našich dětí, a to každé dítě se svým atletickým vzorem. Je tedy na první pohled patrné, které dítě jakému atletovi fandí. Fotku svého favorita si pak nažehlily i na tričko. Samozřejmě s transparentem a v tričkách přijdeme i do Tábora fandit,“ řekla zástupkyně oddílu Lenka Ošmerová Koubová.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory