zpět na aktuality

Super OLYMPIJSKÝ PARK z Jesky

„Modýlek se mi moc líbil. Bylo na něm hodně sportovišť třeba pro tenis nebo minigolf, házenou, fotbal a samozřejmě atletiku. A byly na něm i autobusy, které převážejí sportovce od ubytoven na hřiště,“ popisoval malý Andrej nadšeně model, který šikovní trenéři z Jeseniovky- Jan Vlach a Vendula Velcová vyráběli po večerech celý měsíc.

Olympijsky laděné soustředění bylo pro děti připraveno v termínu od 23. do 30. července a děti si na něm vyzkoušely celou řadu sportů. Povedený modýlek tak nejen rozdmychával jejich představivost, ale posloužil třeba i při prozkoušení jejich 'pamatováka'. „Museli jsme si vybavit barvu střechy sportovišť, já jsem si chtěl ale zapamatovat hlavně vlajky všech letních sportů, které modýlek lemují,“ popisoval malý atlet Andrej.

Soustředění pražské Jeseniovky určené přípravce proběhlo jako v jiných letech na osvědčeném místě v Krkonoších, kde Jeska využívá krásné přírody a skvělého zázemí ve Strážném. Modýlek velikosti stolního fotbálku je vyrobený z papíru a v budoucnu bude vystavený ve škole, při které klub působí, tedy na pražské Jeseniově.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory