zpět na aktuality

Závody nalákají nové atlety

„Nejen známé tváře, ale i noví adepti královny sportu, se představili na čtvrtém ročníku Koko krosu. Akce na přírodních tratích Podhájí a jeho okolí, v Obci Kozlany na Vyškovsku, byla totiž zamýšlena i jako nábor nových adeptů do našich řad.

Ryzí krosové tratě v útulném prostředí prověřily běžecké schopnosti startujících. Tentokrát se mohli přítomní páci potěšit i pohledem na sportující děti s nářadím Atletiky pro děti, tradičně nedílnou součástí tohoto závodu.

Trenéři atletických přípravek a atletické školky AHA Vyškov na místním umělohmotném hřišti nachystali jednotlivá stanoviště a děti si tak mohly na vlastní kůži vyzkoušet tajemství jednotlivých atletických disciplín. Byly velice šikovné a některé se na disciplíny opakovaně vracely, aby své výsledky ještě vylepšily. Nechyběla odměna a taktéž závěrečný ceremoniál a vyhlášení výsledků. Odměnou pořadatelům atletického klubu AHA Vyškov, kozlanskému sportovnímu klubu a obci Kozlany byly nadšené výkony, odhodlání a nakonec spokojenost všech, kteří si cestu do Kozlan našli,“ napsala nám vedoucí trenérka AP AK AHA Vyškov, Lenka Suráková.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory