zpět na aktuality

Závody nalákají nové atlety

„Nejen známé tváře, ale i noví adepti královny sportu, se představili na čtvrtém ročníku Koko krosu. Akce na přírodních tratích Podhájí a jeho okolí, v Obci Kozlany na Vyškovsku, byla totiž zamýšlena i jako nábor nových adeptů do našich řad.

Ryzí krosové tratě v útulném prostředí prověřily běžecké schopnosti startujících. Tentokrát se mohli přítomní páci potěšit i pohledem na sportující děti s nářadím Atletiky pro děti, tradičně nedílnou součástí tohoto závodu.

Trenéři atletických přípravek a atletické školky AHA Vyškov na místním umělohmotném hřišti nachystali jednotlivá stanoviště a děti si tak mohly na vlastní kůži vyzkoušet tajemství jednotlivých atletických disciplín. Byly velice šikovné a některé se na disciplíny opakovaně vracely, aby své výsledky ještě vylepšily. Nechyběla odměna a taktéž závěrečný ceremoniál a vyhlášení výsledků. Odměnou pořadatelům atletického klubu AHA Vyškov, kozlanskému sportovnímu klubu a obci Kozlany byly nadšené výkony, odhodlání a nakonec spokojenost všech, kteří si cestu do Kozlan našli,“ napsala nám vedoucí trenérka AP AK AHA Vyškov, Lenka Suráková.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory