zpět na aktuality

V Moravské Třebové proběhne již 14. ročník MT vícebojů pro děti i dospělé

„V sobotu 24. září Vás všechny zveme do Moravské Třebové, kde se tradičně na sklonku závodní sezóny koná víceboj, který v České republice nemá obdoby.

Ano, řeč je o Moravskotřebovských vícebojích. Jeho motto zní: Závody pro každého! Během jednoho dne je připraveno 20 kategorií od nejmladších dětí po veterány a to v 116 disciplínách. Na věk se u nás nehraje a na své si přijde opravdu každý. Často závodí rodiče i děti.

Loni bylo do závodu přihlášeno 170 závodníků, z toho více jak polovina dětí. Nejmladší závodníci začínají letos s dvojbojem (60 m, dálka). Právě na děti je kladen velký důraz, protože jedním z cílů organizátorů je snaha o podnícení jejich zájmu o sport, zejména atletiky. Pro děti máme nachystané čokoládové medaile. Dospělí závodníci se mohou těšit na odlehčený devítiboj (voleny menší výšky překážek a lehčí náčiní).

U nás vyhrává každý, kdo závod dokončí! Každý závodník bude mít k dispozici pitný režim během závodu, službu fyzioterapeuta, online výsledkový servis v telefonu a uvítací tašku včetně dárku. Samozřejmostí jsou medaile, plakety, věcné ceny a pro nejlepší devítibojaře i finanční odměny. O doprovodný program se postará Atletika pro děti, těšit se můžete i na slackline a trampolínu.

Svou účast přislíbila i česká rekordmanka v sedmiboji, Eliška Klučinová, která bude předávat medaile a udělá autogramiádu. Můžete také využívat našeho otevřeného tréninku, který proběhne 19. září.

Více informací včetně propozic závodu najdete na našich nových webových stránkách ZDE nebo na našem FB," zve na závody za organizační tým MT vícebojů Michael Havlík, ředitel závodu.

Letáček k akci najdete v přílohách.

Ke stažení

plakatMTV2016.png 18. září 2016

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory