zpět na aktuality

Mikulášská fotosoutěž je tu!

Od pondělí 5. do pátku 9. prosince proběhne v přípravkách a atletických kroužcích celá řada mikulášských. Jako každý rok k nám jistě dorazí plno pěkných fotografií, které povedeně zachytí strkání nezbedných atletíků do čertovských pytlů nebo rozverné Mikuláše a anděly řádící v tělocvičnách. Letos z mikulášské fotonadílky vybereme tři nejhezčí fotografie a jejich autory odměníme drobnými dárky pro jejich malé atlety.

Fotografie nám můžete posílat až do neděle 11. prosince, a to na adresu: atletikaprodeti@centrum.cz. Do zprávy nám v krátkosti napište: co jste podnikali a vaše kontaktní údaje: jméno a adresu, na kterou případnou cenu zašleme. Podmínkou účasti je, abyste byli zapojeni do jednoho z našich projektů- APD, APD do škol, Atletika pro radost I.

No a mikulášské akce nám už začaly… Mikulášské řádění, které se takto opravdu jmenovalo, proběhlo už 1. prvního prosince v základní škole Postoloprty. Více nám o nápaditém programu napsala paní učitelka a trenérka Veronika Jahnová. „Děti si při 'Mikulášském řádění', které se uskutečnilo v naší tělocvičně, zkusily tři disciplíny: čertovský trojskok, hod andělskou kometou a mikulášskou štafetku. Napřed si ale děti přivolaly sluníčko, které vybarvovaly pomocí PET víček. Parádně se tím zahřály a připravily na samotné soutěžení. Jejich výkony a nadšení bylo samozřejmě odměněno malou sladkostí.“

Tak se do řádění pusťte i vy a dejte nám o tom vědět.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory