zpět na aktuality

Vyškováky prohnal Mikuláš

„Atletický klub AHA Vyškov uspořádal v sobotu 26. listopadu již 12. ročník Mikulášského běhu – Memoriálu Milana Dvořáka. Tento závod byl krásnou tečkou za seriálem závodů Dlouhé míle 2016. Výsledky jednotlivých závodů se sčítají a na Mikulášském běhu tak byly vyhlášení i nejlepší atleti a atletky za celý uplynulý rok 2016.

Na listopad bylo pro závodníky výborné běžecké a pro páky příjemně teplé počasí. To k radosti pořadatelů přilákalo na startovní čáru hojnou účast dětí i dospělých. Dramatické výkony na hraně možností většiny závodníků, které závodníky mnohdy bolely a páky přiváděly k infarktovým stavům, to vše bylo korunováno přítomností sympatických čertů, Mikuláše a anděla. Pro startující nechyběla bohatá Mikulášská nadílka.

Uznání patří opravdu všem. Bylo vidět, že děti, které pravidelně chodí do našeho „aháčku“ zúročily dosavadní trénování a jsou již zkušenými závodníky. Další teprve sbíraly zkušenosti, všechny děti nás ale výborně reprezentovaly,“ napsala nám vedoucí trenérka AP AHA Vyškov, Lenka Suráková.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory