zpět na aktuality

Jsme rádi, že inspirujeme k prima věcem

„Atlet Šestajovice je spolek dobrovolných členů se zájmem o atletiku, především pak o běhání. Sport děláme hlavně pro radost. Výkonnost našich členů je různá. Někteří si chodí zaběhat jen tak pro potěšení nebo pro zdraví, jiní zase rádi soutěží a připravují se a účastní se běžeckých závodů různých úrovní. Také věk pro nás není rozhodující. Našimi členy jsou děti od 3 do 17 let, stejné je to u dospělých,“ píšou šestajovičtí na své webové stránce.

„Na začátku jsme měli 28 členů, 12 dospělých a 16 dětí. Trénujeme, vzděláváme se, jezdíme na závody a na soustředění, také se setkáváme i při dalších příležitostech. Začínali jsme s běháním pro děti i dospělé. Nyní máme již tři oddíly: běhu, atletiky a šplhu. Tyto aktivity dále upravujeme dle potřeb našich členů. Jejich aktuální počet je nyní kolem čtyř desítek,“ doplňují.

„Na tom všem má velkou zásluhu právě váš projekt, je v něm vše od A do Z,“ doplňuje trenérka Karolina Hanáková, která nám zaslala nejen pěkné fotky z tréninků, ale zachytila děti i se Zápisníky malého atleta. Ty se v jejich přípravce, kterou najdete na samém východním okraji Prahy, opravdu ujaly.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory