zpět na aktuality

Školení pro učitele 1. stupně ZŠ

Informace o školení:
Místo a čas konání: ZŠ Jeseniova, Jeseniova 96, Praha 3,

Termín a čas: sobota 25. 3. 2017,10 -17 h

Školení je určeno pro učitele a učitelky 1. stupně ZŠ a další zájemce o dětskou atletiku. Účastníci se seznámí s projektem Českého atletického svazu Atletika pro děti do škol (1.- 5. třída), který zahrnuje školení učitelů, metodiku, praktické atletické pomůcky k využití v hodinách TV, soutěže a propagaci a je obohacen o novinky z dětské atletiky ve světě- v rámci projektu Kids´ Athletics´. Školení bude rozděleno na teoretickou část a praktickou část v tělocvičně. Předpokládá se zapojení účastníků do praktické části – atletických hrátek. Hlavním lektorem semináře bude PhDr. Aleš Kaplan, vedoucí katedry atletiky FTVS UK. Účastníci obdrží ze školení videozáznam.

Školení proběhne ve spolupráci s AŠSK v rámci Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP). Absolventi obdrží účastnický certifikát.

Případné dotazy zodpoví: Mgr. Iveta Rudová, koordinátorka projektu za Český atletický svaz, kontakty: email: irudova@atletika.cz, mobil:602 946 212.

V rámci projektu IAAF Kids´ Athletics´ je školení ZDARMA, platí se pouze administrativní poplatek 100,- Kč. Neproplácí se cestovné na školení, organizátor nezajišťuje stravování.


PŘIHLAŠOVÁNÍ: ZDE

Na osobní setkání s vámi se těší: ALEŠ (Kaplan, hlavní lektor), IVETA (Rudová, koordinátorka projektu za ČAS), PAVLA (Pražáková, redaktorka webu a FB Atletika pro děti).

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory