zpět na aktuality

Do soutěžního testování s Hollandia zapojeno šest a půl tisíce dětí!

Navíc nám přicházejí první fotografie zachycující, jak vtipně při rozcvičování a samotném testování využíváte kelímky od jogurtů Hollandia a zapojujete se tak do soutěže o dva prima pikniky od zmíněné firmy.

Velký zájem nás samozřejmě velmi těší. Rádi bychom ale upozornili na to, že svačinové boxíky Hollandia dostane prvních 3500 přihlášených dětí (určeno dle data odeslání registračního emailu). VŠICHNI ale od nás na konci soutěžení dostanete účastnický list a VŠECHNY přihlášené subjekty se také mohou účastnit soutěží o 1. – 3. místo v jednotlivých kategoriích a tři „zdravé pikniky“.

Jeden z nich poputuje do přípravky s největším počtem nejlépe umístěných dětí, zbývajicí dva pak za těmi, kdo nám po celou dobu trvání soutěže budou posílat nejlepší mediální výstupy- krátké zprávy s fotografiemi, videa, obrázky. Tématem těchto vstupů by mělo být vtipné využití kelímků Hollandia při vašich atetických hrátkách i samotném soutěžení.

Odkud jste nám už napsali? Ozvali se nám například malí atleti z TJ SK Čéčova České Budějovice. „Zatím jsme zaúkolovali rodiny dětí a další příbuzenstvo, aby sbíraly kelímky od firmy Hollandia a už nám pomalu přichází první úlovky. Než se nám podaří posbírat více kelímků, zatím si vyplníme testovací kartičky a vyzkoušíme si zadané disciplíny, aby nám to naostro šlo pěkně od ruky,“ napsala nám z Českých Budějovic trenérka Bohuslava Váňová.

Pěkné fotografie dorazily z kroužku atletiky DDM Neratovice. „Fotky zachycují první soutěžní testování, a to skoku z místa. Dále jsme kelímky Hollandia využili jako kužele při hraní si na zvířátka,“ napsala nám Andrea Pátková.

Jak vtipně využili kelímky Hollandia atleti z Polešovic, jejichž jedna ze skupinek má už dokonce hotovo, se můžete podívat ZDE.

Zveřejnili jsem také tabulky, do kterých, pokud už máte hotovo, můžete vpisovat výsledky. Naleznete je TADY.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory