zpět na aktuality

Soutěžte s námi o HOLLANDIA pikninky

Inspirujte se třeba atleťáckou skupinkou z Polešovic. „Posíláme zpravodajství z naší přípravy na Štafetový pohár. Jako správní sportovci jsme nemohli začít jinak, než zdravou svačinkou od Hollandie a potom už jsme se vrhli na trénink. Do soutěže jsme zapojili i rodiče, kteří přispěchali s krásnou básničkou," připsali nám k pěkným fotkám polešovičtí.

Hollandii milujeme

a moc rádi sportujeme.
Atletika, ta nás baví,
běháme, a tak jsme zdraví.

Atletika není drámo,
s Hollandií to jde samo.
Jogurty si všichni dáme,
pak si rádi zaběháme.

Do dálky si skočíme
a pak chvíli házíme.
Po tréninku jogurt sníme,
energii doplníme.

Těšíme se i na vaše nápadité výstupy. Soutěží se celkem o tři pikniky, který zajistí HOLLANDIA během června přímo v místě, kde atletíte. Dva z těchto pikniků proběhnou v přípravkách, které budou po celou dobu soutěžního testování nejvíce mediálně aktivní a do svých výstupů tvořivě zakomponují kelímky od jogurtů zmíněné firmy. A to je přece výzva!

Všechny zúčastněné přípravky stejně jako v uplynulých letech od nás obdrží účastnický certifikát, který jistě pěkně ozdobí klubové a oddílové nástěnky. Odměny rovněž obdrží všechny děti, které se ve svých kategoriích umístí na 1.- 3. místě, jeden z pikniků pak proběhne v přípravce, která bude mít nejvíce nejlépe umístěných atletíků.

Užívejte si letošní soutěžní testování a hlavně! Dejte nám o tom vědět.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory