zpět na aktuality

Hollandia testování tvořivě

Do doutěže o dva pikniky Hollandia, které zmíněná firma uspořádá přímo v místě, kde daná přípravka působí, se mohou hlásit všichni, kdo se do našeho letošního testování registrovali. Vybírat budeme ty NEJ nápady, na které s kelímky Hollandia přijdete: můžete s nimi cvičit, něco z nich vyrábět, prostě se nechat ve svém atletění jogurty Hollandia inspirovat. Podívejte se na souhrn toho, co dorazilo v posledních dnech.

Stanoviště z kelímků si například vyzkoušeli v Postoloprtech. „Napřed jsme si z kelímků vytvořili značku a pořádně se protáhli. Poté si děti vyzkoušely hru zaměřenou na orientaci v prostoru. Každý kelímek byl očíslován a děti ve dvojicích musely podle pořadí čísel na hrací kartičce doběhnout ke správnému kelímku a plnit jednotlivé úkoly. Poté jsme kelímky využili k označení stanovišť při kruhovém tréninku. Hodina se dětem líbila a moc se těší na další lekci s kelímky jako netradiční pomůckou," napsala nám paní trenérka a učitelka Veronika Jahnová ze ZŠ Postoloprty.

Posilnění a jak jinak, než jogurty Hollandia, se do atletění vrhli v Košeticích. „Udělali jsme si piknik ve třídě a zábavné tvoření s víčky od jogurtů Hollandia. Dětem opravdu chutnaly. Někteří snědli i dva jogurty,“ připsala k povedeným výtvarným díklům, například povedenému mlýnu, paní učitelka a trenérka Pavlína Zajícová ze ZŠ Košetice. Děti také složily básničku.

S kelímky se trénuje i v Polešovicích. Do soutěžního testování se tam s chutí zapojila i mladší skupinka AP Polešovjata a společně se svou trenérkou Zuzkou Nedorostkovou vytvořili básničku. Všechhny děti si také daly zdravou svačinku a pak si s kelímky zasportovaly.

Do soutěžního testování se tento týden zapojili i malí Človíčci. Tedy malí atletíci, kteří chodí v Praze do oddílu Človíček a to ve Vysočanech a Hostivaři. V následujících dnech se budou testovat ještě tři stovky zbývajících Človíčků. Právě oni tvoří letos nejpočetněji zastoupenou skupinu spadajicí pod jeden mateřský oddíl. „A momentálně se chystáme na soustředění, kde pro děti připravíme "Hollandia tradiční i netradiční závody“, popsala nám další plány trenérka Dita Franklová.

____________________________________________________

ZŠ Košetice

S Hollandii to se vstává, velkou sílu nám všem dává.

Sílu máme celý den, při sportu se radujem.

Skáčem, hážem, běháme, atletiku děláme.

Posilněni zdravou stravou, soupeřům to

ve skoku, hodu, běhu nandáme.

Polešovjata/ Polešovice

Holandia jogurtíky,

osvěžily naše rtíky.

Kelímky jsou plné zdraví,

při trénování nás to pak baví.

Trénujeme běh, hod a skok

těšíme se na závod!

Holandii mají Polešovjata rádi,

proto zdravý piknik chceme!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory