zpět na aktuality

Běháme, skáčeme a zapisujeme!

Tréninkový zápisník mladého atleta doplnil celou sérii zajímavých tiskovin, kterými se jednak snažíme vyjít vstříc potřebám trenérů a učitelů, a které mají malým dětem zpestřit jejich sportování. „Malí atleti si do něj mohou jednoduchou formou zapisovat vše, co natrénovali. Zapisování tréninkových jednotek a výkonů na závodech je totiž důležitou součástí sportovní přípravy nejen pro 'velké' atlety,“ vysvětluje koordinátorka projektu, Iveta Rudová, která připravila reedici.

Žlutý sešitek, který bude skvělým průvodcem malých sportovců po celých 10 měsíců nadcházejícího školního roku, je prioritně určen pro potřeby oddílů a klubů zapojených do projektu Atletika pro děti (viz databáze projektu) a to ZDARMA. Je vhodný pro dětí ve věku 9 -11 let. Své uplatnění najde ale i u těch mladších z minipřípravek či naopak u starších z kategorie mladšího žactva. Zápisník má přehlednou úvodní grafiku, samotné zapisování je rozděleno na jednotlivé týdny.

Protože tréninkový rok malých atletů probíhá v souladu s rokem školním, měli by si malí atleti začít vpisovat své záznamy už od září. Neváhejte proto a vyzvedněte si zápisníky co nejdříve! Zápisníky se neposílají, je možný jen osobní odběr.

Místa odběru:

– Praha, Český atletický svaz, Diskařská ul., Praha 6 – Strahov, vyzvednutí (po předchozí dohodě): po – pá 8 -16 h, jiný termín je možný (také po předchozí dohodě), kontaktní osoba: Iveta Rudová: 602 946 212, email: irudova@atletika.cz HLAVNÍ MÍSTO ODBĚRU

– Olomouc, atletický stadion AK Olomouc, kontaktní osoba: Zdeněk Rakowski, mobil: 777 140 357, email: rakowski@centrum.cz, dle předchozí dohody

Ostrava, atletický stadion SSK Vítkovice, kontaktní osoba: Oldřich Zvolánek, mobil 724 094 796, dle předchozí dohody

Přejeme vám úspěšný tréninkový a školní rok s malými atlety!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory