zpět na aktuality

Medlánky v novém

„Zájem dětí o kroužek atletiky je značný. Kroužky budou v rámci školní družiny probíhat v úterý a pátek od půl jedné do půl druhé,“ popisuje Jan Dvořák vedoucí SpS AC Moravská Slavia Brno a těší se, že rozjezdu kroužku pomůže i nová sada pomůcek dětské atletiky a finanční odměna pro trenérku, kterou zajišťuje projekt Atletika pro radost I.

Nový kroužek bude moci nabídnut i skvělé venkovní zázemí. První den školy, 4. září, se na ZŠ Hudcova nesl totiž i ve znamení otevření nového hřiště za šest a půl milionu korun. Jeho investice byla plně hrazena z rozpočtu města Brna a slavnostního přestřižení pásky se tak zúčastnili nejen zástupci školy, ale například i místní starosta.

„Víceúčelové hřiště má běžeckou dráhu, sektory dálky a koule, vnitřní hřiště s umělým povrchem pro fotbal, volejbal a nohejbal, včetně workoutu,“ přibližuje novinku na ZŠ Hudcova Jan Dvořák a dodává: „obdobnou spolupráci v rámci projektu Atletiky pro radost se začátkem nového školního roku náš klub spustil s vlastními trenéry i na další brněnské škole, ZŠ Tuháčkova.“

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory