zpět na aktuality

Kdo vyhrál soutěž o NEJ letní trika?

Nejdříve se ale pojďme věnovat výhercům, přípravce SK Dobruška, která nejen že vymyslela opravdu povedená trička, vše ale také absolutně profi nafotila. Více nám o tom napsala trenérka Eva Mikesková.

„Pro děti jsme nechali vyrobit letní atletická trička na soustředění, které se nám letos opravdu povedlo. Trička by měla sloužit nejen jako vzpomínka na letošní pěkné léto, ale budou nadále používána i jako trička tréninková. Vybrali jsme letní limetkovou barvu, kterou jsme doplnili logem a nápisy atletiky Dobrušky. Ta se celoročně nese v červených barvách, proto jsme se rozhodli letošní trička oživit i zmíněnou limetkovou. Hlavní nápis ''ATLETIKA DOBRUŠKA" jsme otočili do vertikální polohy, neboť je to prostě COOL a jakákoli originalita každého upoutá. Trička jsme ještě oživili zadní stranou, kde nesměl chybět termín konaného soustředění. Za celý nápad vděčíme jednomu našemu kamarádovi, Jakubu Pacinovi, který to nejen celý navrhl, ale i zrealizoval,“ napsala nám Eva Mikesková spolu s dalšími trenéry z Dobrušky, kam poputuje naše hlavní cena.

Další dvě oceněné přípravky jsou: malí sportovci ze Sokola Dvůr Králové, kteří zaslali pěkné skupinové fotografie a atletíci z přípravky při A.C. Kladno. Ti si na své soustředění také vytvořili hezká trika a malí atleti v nich pěkně zapózovali.

Třem trenérům, kteří nám zaslali zmíněné nejlepší příspěvky, zasíláme trička Atletiky pro děti. Jejich malé atlety odměníme drobnými dárky od generálního partnera ČASu, České spořitelny.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory