zpět na aktuality

Listopad patří první etapě projektu Fandíme kontinentům. Co byste měli vědět?

Po ukončení registrace (20. října) jsme začali připravovat úvodní balíčky. Ty budou obsahovat certifikát o zapojení se do projektu, plakát k akci Kontinentální pohár a čtyři plakáty k jednotlivým částem projektu. Dále vámi objednanou velikost a počet triček pro trenéry. Vše zašleme v momentě, až budou trička vyrobena, počítáme, že v druhé půlce listopadu.

Vzhledem k tomu, že se do soutěže přihlásilo celých 111 přípravek a příprava triček zabere delší dobu, než jsme předpokládali, prosíme vás, abyste první etapu a to "evropské atletění" absolvovali ve svých oddílových tričkách.

Začíná nám tedy první etapa projektu: až do konce listopadu budeme atletit v EVROPĚ. Alespoň jeden váš trénink v tomto období by tak měl být typický pro tento kontinent. Tento trénink nafoťte nebo natočte. Fotky, videa nebo jiné vaše výstupy společně s krátkou zprávou nám pošlete nejpozději do 1. prosince. Na jakou adresu, to upřesníme v následujících dnech. (Dotazy ohledně soutěže zasílejte na: irudova@atletika.cz)

A čím se inspirovat? Nápověda: Velká pardubická atletická (překážková dráha), souboj nejlepších evropských oštěpařů a oštěpařek (v hodu oštěpem byli naši atleti letos velmi úspěšní)… Věříme, že vymyslíte spoustu dalších zajímavých ztvárnění "evropského atletění" a už se na vaše výstupy těšíme.

Veškeré základní informace o projektu dohledáte v úvodním textu, který jsme publikovali ZDE.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory