zpět na aktuality

Výherci soutěžního testování piknikovali

Jogurty s křupavým müsli od firmy Hollandia byly odměnou pro děti z atletického oddílu TJ Lokomotiva Trutnov, z.s. po jejich pondělním tréninku.

Co předcházelo?
Stejně jako dalších téměř 120 oddílů a klubů z celé České republiky s námi v dubnu a květnu atletili – běhali, skákali a házeli v rámci soutěžního testování. Zároveň jejich trenéři a trenérky průběžně zveřejňovali fotografie a videa na sociálních sítích. A právě jejich video či zvětšené tetovačky s panem Bůůů napodobující startovní čísla nás nejvíce zaujaly. Výhra byla jejich a tak se putovalo v pondělí 17. června na piknik do Trutnova!

Jak piknik proběhl?
Zahájili jsme, vyfotili se, sportovali, proběhla autogramiáda (koho se dozvíte dále), rozdali jsme tetovačky a boxíky na jogurty, snědlo se občerstvení, zase se fotilo, poděkovali jsme trenérům za uspořádání testování a rozdali jim drobné odměny…a pak jsme se už rozloučili.

S kým?

  • s Eliškou Klučinovou, výbornou atletkou – vícebojařkou, která mj. získala bronzovou medaili na halovém Mistrovství Evropy v Praze v roce 2015! Eliška zde rozdala spousta podpisů a podívala se i na vlastní trénink malých trutnovských atletů.
  • s firmou Hollandia, partnerem letošní korespondenční soutěže – soutěžního testování, která připravila pro místní děti pěkný piknik. Do soutěže poskytla pro všechny zúčastněné děti tetovačky s panem Bůůů a pro nejlepší děti ještě boxíky na jogurty.
  • se skvělými trenéry místního oddílu, kteří soutěžní testování uspořádali: Ivanou Kazdovou, Libuší Šafaříkovou a Petrem Havránkem. Přítomna bohužel nebyla hlavní trenérka Michaela Musilová, kterou ale na výbornou nahradil Petr Musil, „duše trutnovské atletiky“.

Samozřejmě jsme také hodně fotili. Podívejte se na naší fotogalerii.

Za Český atletický svaz: Iveta Rudová, koordinátorka projektu Atletika pro děti

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory