zpět na aktuality

Pekelné tréninky

Nejen městem chodil Mikuláš… Minulý týden se uskutečnily v mnoha oddílech a klubech i atletické čertovské a mikulášské tréninky. Děkujeme všem, kteří nás o přítomnosti „pekelníků a nebeských zástupců“ informovali. Vybrali jsem pro vás rejdění z moravských Polešovic a Přerova, pražského Človíčku či severočeských Postoloprt.

Učitelka a trenérka Renata Šimková z Polešovic nám napsala: „I letos jsme uspořádali tradiční čertovskou atletiku pro malé sportovce i s nadílkou. Tentokrát se mohli těšit na malé batůžky s logem přípravky. Sešla se spousta čertíků. Soutěžilo se v nejrůznějších dovednostech jako nošení čertovského tácu, skoku v pytli, v čertovské cestě do pekla apod. Všichni si to moc užívali, přišli pomoci i starší děti. Odměnami byly cukrovinky, které jsme dostali od rodičů“.

„My jsme neměli přítomného Mikuláše. Toho máme až v pátek (na plaveckých závodech), ale udělali jsme si mikulášské úkoly a sportovali za medaile :). I tak to bylo hezké“, informovala nás Monika Schubertová z Postoloprt.

Martina Koutňáková z Přerova píše: Posílám několik fotek z včerejších mikulášských tréninků. Skupinu nejmladších dětí dokonce navštívili i Mikuláš s čerty a andělem, nejstarší přípravka závodila v mikulášském překážkovém turnaji a mladší žactvo pro změnu soutěžilo v čertovském víceboji.

A Dita Franklová z Atletiky Človíček dodává: …jsem si dokonce udělala čertovské selfíčko“!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory