zpět na aktuality

Atleťácká tombola se blíží

V loňském roce jsme poprvé vyhlásili silvestrovskou atleťáckou tombolu, které měla velký úspěch. Proto i letos jsme pro vás přichystali možnost vyhrát pro sebe či svoje malé svěřence pěkné dárečky. Celý rok jsme pro vás sbírali suvenýry z atletických cest, vybírali trenérská trička, knihy či časopisy. A protože se jedná o silvestrovskou tombolu, přesný seznam zveřejníme právě až na Silvestra. Tento den je dnem pracovním, takže začneme pracovat v 8 h ráno a tombolu ukončíme úderem půlnoci.

Během této doby můžete na známý email irudova@atletika.cz posílat požadavky na dárky.  Přání poslaná předem nebo později nemůže bohužel do tomboly zařadit – vždyť je jen silvestrovská! Vyberte ze seznamu maximálně dvě prima věcičky a vtipně nám popište, jak byste je využili. Budeme rádi za neotřelé, kreativní nápady, které rádi i opublikujeme.

Může se samozřejmě stát, že někdo bude chtít tu samou věcičku jako vy. 🙁 Kdo by nebral super baťůžek z Doha… V tom případě rozhoduje dřívější čas zaslání mailu, popřípadě naše „odborná“ porota posoudí, který z nápadů na využití vaků, triček, náramků, nálepek, pexes atd. je herně zdařilejší. 🙂 Ceny ale zašleme úplně všem, kdo se naší tomboly zúčastní. Pokud si vás více zažádá o tu samou věc, vybereme pro ostatní adekvátní náhradu a balíček tak bude „s překvapením“. No a hrajeme do… „vyprodání zásob“.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni trenéři a pedagogové zapojení do všech našich projektů Pohybové gramotnosti.  V mailu prosíme uveďte odkud jste (oddíl/klub, škola) a napište nám svou korespondenční adresu, na kterou vám vaši tombolovou výhru zašleme.

Takže nezapomeňte:

31. prosince 2019!!!

 

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory