zpět na aktuality

Bojuj o Atíka!

Celý tento týden se bude soutěžit o  návštěvu maskota projektu Atletika pro děti – zajíce ATÍKA do vybraných oddílů a klubů. Zapojit se mohou atleti a atletky z přípravek i jejich trenéři.

PONDĚLÍ: vyhlášení soutěže pro děti (jedno dítě může získat max. 4 body)
STŘEDA: Atíkův kvíz pro trenéry (za 3 body)
PÁTEK: cvičení s Atíkem pro malé atletíky
Na konci týdne vše sečteme a vyhlásíme nejlepší oddíly/kluby!

Soutěž pro děti:
Vybarvěte Atíka podle svých představ – můžete ho obléci do svého oddílového dresu nebo jinak vykrášlit, třeba jako velikonočního zajíčka – vždyť se blíží VELIKONOCE!

Podmínky soutěže:
Soutěž je určena pro děti z atletických přípravek u oddílů/klubů/ subjektů zapojených do projektu Atletika pro děti. Prioritně pro nejmladší atletíky předškolního či nejmladšího školního věku, ale zapojit se mohou všechny přípravkové děti do 11 let.

Prosíme dospěláky (rodiče, prarodiče), aby dětem stáhli a vytiskli omalovánku Atíka. Je lepší nejdříve obrázek uložit do počítače a až poté vytisknout. Až ho děti vybarví, obrázek prosím ofoťte nebo naskenujte a pošlete na Český atletický svaz. Atíka lze také vybarvit na počítači v programu Malování – je na uvážení dospěláků, zda toto dětem dovolí.

Každé dítě může vybarvit max. 3 Atíky a získat tak 3 body do soutěže! Pokud připojíte i pěknou velikonoční básničku o Atíkovi, tak si můžete připsat bodík navíc!

Atlet/atletka bojuje za sebe, ale zároveň za svůj oddíl. Vyhlásíme tři oddíly, jejichž atleti poslali celkově nejvíc Atíků. K tomu přičteme body za trenérský kvíz. A jaká bude odměna? Do nejlepších oddílů pojede Atík na návštěvu (samozřejmě, až opět začnou pravidelné tréninky). Zacvičí si s dětmi a přiveze mnoho dárků! Odměníme také nejoriginálnější obrázky od jednotlivých dětí.

Každopádně budeme mít pěknou velikonoční výstavku vymalovaných zajíčků!

Obrázky lze posílat do neděle 5. dubna do 24 h koordinátorce projektu Atletika pro děti Ivetě Rudové na email: irudova@atletika.cz. Nezapomeňte připsat jméno a příjmení dítěte, jeho věk a oddíl/klub, ve kterém trénuje, popř. i jméno trenéra/trenérky.

Na vaše obrázky se moc těší
Zajíc ATÍK a tým Atletiky pro děti

Ke stažení

atik_A4_2 01. dubna 2020

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory