zpět na aktuality

SPOLU NA STARTU

Výzva pro trenéry, trenérky přípravek a rodiče malých atletů

1. června 2020 se uskuteční celorepubliková akce Českého atletického svazu s názvem: SPOLU NA STARTU. Do této akce se zapojují oddíly po celé České republice a uspořádají závody.

Do akce Spolu na startu je v současné době možno se zapojit několika způsoby:
Uspořádat reálný závod na stadionu/hřišti dle podmínek uvedených na www.atletika.cz
nebo
uspořádat doplňkový závod/aktivitu/trénink na stadionu či v blízkosti stadionu (park, hřiště,…) pro děti, případně děti i rodiče (dospěláky).

Víme, že ne všechny děti i rodiče se kapacitně vejdou v tento den na stadion. Proto budeme rádi, pokud se podpoří  i domácí rodinné sportování.
Pozvání od atleta Pavla Masláka najdete na odkazu https://youtu.be/555KYG8uXEU

Budeme rádi, pokud se informace o akci dostane prostřednictvím vás, trenérů a trenérek, k rodičům malých atletů.  Komunikačně se sjednotíme pod hashtagem #spolunastartu. Vyzvěte prosím rodiče, ať výstupy z tréninků, případně ze samotného závodu, označují tímto hashtagem. Pokud někdo z rodičů nemá sociální sítě, budeme rádi, pokud zašlou své fotky a videa na email: irudova@atletika.cz. Tato informace je samozřejmě určena i přímo pro rodiče malých atletů, kteří si přečtou tento článek.

V rámci domácího atletění doporučujeme běh (delší pomalý či krátký rychlý sprint), případně skok daleký z místa a/nebo jednoduchý hod na dálku či na přesnost. Zapojit se mohou samozřejmě i rodiče či další rodinní příslušníci a být SPOLU NA STARTU např. v rámci rodinné štafety. Inspirovat se můžete videem, které si pro vás připravil Pavel Maslák na https://youtu.be/wQZkZpWDcos

Podrobnosti k akci se budou průběžně upřesňovat.
Sledujte  Facebook @czatletika a web www.atletika.cz.

DĚKUJEME!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory