zpět na aktuality

Jdeme s Atíkem do FINÁLE!

Děti a rodiče z oddílu SK Trops Brno se zapojili s vervou a hlavně se snaží nachodit co nejvíce km na výletech a procházkách.  Snažíme se i běhat, hlavně někteří rodiče přispějí velkým počtem km:) Počasí nám tento týden moc nepřeje, ale určitě se naši účastníci umístí na dobré pozici:) Všichni si to moc užívají. Napsala nám trenérka Míša Nádeníčková

Trenérka Eva Horáčkovi z oddílu T. J. Sokol Říčany a Radošovice nám poslala krásnou zprávu:„ Když člověk hecne 9-ti letou holku, běhá klidně i kolem zahrady“.  V Říčanech se dá běžkovat nejen po polích a lesích, ale i v některých ulicích :))). Pěší výlety musí mít jasný, lákavý cíl.

Do soutěže jsme se jako oddíl SC Radotín zapojili s nadšením, napsala nám trenérka Saša Mužíková. Během nouzového stavu jsme s dětmi stále aktivní. Máme 3x týdně on-line kruhové tréninky, děti dostávají pravidelné běžecké tréninkové plány a přeskoky přes švihadlo. Snažíme se udržet děti v pohybu a v kontaktu, ale musím přiznat, že už je to i pro nás trenéry velmi náročné, ale bojujeme dál :-).

Človíčci pravidelně sportují a zapisují do společné tabulky. Všichni netrpělivě očekávají, kolik jsou schopni společně zapsat kilometrů. Ale o Atíka budou bojovat do posledního dne výzvy J

Trenérka Monika Stindlová z Jalubí naopak motivuje všechny děti a jejich rodiče vlastními aktivitami, které každý den přidává do skupinky. A daří se jí to velmi dobře! Velmi ji potěšila zpráva od jedné z rodinek, která jí napsala: „Týden na horách a 80 km, které určitě moc pomůžou v soutěži o Atíka pro naše děti z atletické přípravky. Super výkon a evidentní radost z pohybu, to je stejně NEJ!!!

Poslední týden výzvy s Atíkem 😍🐰
Video ZDE

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory