zpět na aktuality

Doběhneme, doskáčeme, dohážeme do Tokia

Milé trenérky, milí trenéři,

přípravkové děti se nám pozvolna vrátily na tréninky a stadiony ožily dětmi a nadšením, což je pro nás trenéry nejdůležitější :-))).  Zároveň se nám blíží konec školního roku a s ním spojená přestávka, kterou bych ráda využila v rámci předprázdninové a prázdninové akce s názvem DOBĚHNEME, DOSKÁČEME, DOHÁŽEME DO TOKIA.

Společně na posledním tréninku s dětmi vyběhněte vstříc olympijskému dobrodružství, ke kterému poslouží všem mapka a možnost zapisování si kilometrů, které naběháte, naházíte nebo naskáčete. Děti i rodiče udržíme při sportování a to by mělo být i cílem celé akce. Věříme, že dlouhá cesta do Tokia bude trenéry a jejich malé svěřence inspirovat k mnoha zábavným cvičením a hrám!

Celou soutěž bude bedlivě sledovat náš zajíc Atík a rád zavítá a navštíví 3 oddíly, které budou nejvíce aktivní 🙂

Co jsme si pro účastníky připravili?

– každý účastník na začátku svého putování obdrží krásnou barevnou mapku, do které si bude zapisovat své naběhané, naskákané nebo naházené kilometry. Trenéři navíc obdrží píšťalku pro společné „odpískání“  soutěže!

– hodnotit budeme kreativitu zaslaných příspěvků (zprávy, fotky, videa, …). Příspěvky budeme průběžně zveřejňovat na sociálních sítích a nejlepší odměníme plyšovým Atíkem, kterého si přeje mít doma každý :-)))

– na začátku září proběhne vyhlášení soutěže, kdy každý účastník od nás obdrží tetovačku s Atíkem a certifikát o svém úspěchu.

Mapku k putování do Tokia přikládáme níže:-)

Zkusme to! Vítězem je každý!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory