zpět na aktuality

Seminář trenérů přípravek ve Svitavách!

O víkendu 23. – 24.10. 2021 proběhl ve Svitavách seminář pro trenéry přípravek v rámci projektu Pohybové gramotnosti – pravidelný pohyb, zdravá výživa a bezpečnost potravin.

Dvoudenního semináře se zúčastnilo 45 trenérů z oddílů a klubů z celé České republiky. V sobotní dopolední část jsme se s trenéry věnovali kromě představení zmiňovaného projektu i oblíbeným tématům jako jsou výživa a zdravá strava nebo bezpečnost potravin. Odpoledne se trenéři mohli těšit na praktické ukázky v tréninku s dětmi v nádherné sportovní hale s příznačným názvem „Šapitó“. Téma pro celý víkend byl „Atletika hravě“.

V praktické části si lektorky Jana Kolčiterová, Jaroslava Weberová a Tereza Husáková pro trenéry přichystaly tréninky na téma: hravě s atletickou abecedou, pohybové hry s využitím míčku a míčů a netradičních pomůcek.

Všem děkujeme za účast na semináři i v projektu. Byli jste báječní :-)))

Video ze semináře naleznete ZDE

Děkujeme moc za pěkné školení ve Svitavách. Byl to výborně strávený víkend, plný inspirace a motivace pro práci s dětmi. Hodně zajímavá byla přednáška o zdravé výživě a vynikající byla praktická část v šapitó. Organizace a lektoři byli perfektní. Rádi se zapojíme do projektů. Pavlína Zajícová, Atletika Pelhřimov

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory