zpět na aktuality

Bojovka pro děti v Karviné

👏👨‍👩‍👧‍👦💕DALŠÍ BOJOVKU ORGANIZOVANOU ATLETICKÝM ODDÍLEM BENJAMÍNCI KARVINÁ OVLÁDLY DĚTI S RODIČI
Bojovky pořádané Atletickým oddílem Benjamínci Karviná pod křídly rodiny Reisových patří mezi velmi oblíbené a dětmi vyhledávané. Tentokrát rodiny aktivně plnily úkoly na jednotlivých stanovištích v parcích Lázeňském a Boženy Němcové. „Jak je naším zvykem, snažíme se, aby všechny aktivity byly hlavně o pohybu, zábavě a radosti. Počasí této akci pěkně přálo. Dorazily děti z Karviné a připojily se také z okolních obcí. Všichni účastníci za správně vyluštěné heslo získali sladkou odměnu,“ uvedl organizátor Pavel Reis. „Do konce roku ještě plánujeme organizovat návštěvu Mikuláše s andělem, Vánoční koledování a tradiční Bububu výšlap rodin s dětmi na Prašivou,“ dodala Ivana Reisová.

Podzimní prázdniny jsou tady, počasí hlásí krásné, a proto je škoda zůstat doma. Přichystali jsme pro vás prima rodinnou akci. Princip soutěže je jednoduchý. Podle bodů, které jsme vám zadali do mapy, zjistíte, kde se nachází jednotlivá stanoviště, na kterých budete společně s dětmi plnit úkoly. V jakém pořadí budete procházet jednotlivá stanoviště je na vás. Důležité je projít je všechna a poctivě splnit všechny úkoly.
Nejde nám o čas, ale o prožitek 😉
K mapě stanovišť se dostanete přes QR kód uvedený níže. Na každém stanovišti najdete originální QR kód v okruhu 20 metrů od bodu na mapě – musíte hledat 🙂 Po jeho načtení se vám spustí instruktážní video, ve kterém se dozvíte, co se má na daném stanovišti dělat.
Součástí papíru s QR kódem bude také slovo, které si musíte zapamatovat nebo zaznamenat. Po absolvování všech stanovišť poskládáte z jednotlivých slov slogan, který specifikuje naší atletiku a ověří, zda jste postupovali podle našich pokynů.
Za správné odpovědi bude každý odměněn. K úspěšnému absolvování budete potřebovat rodinný tým (alespoň dospělák + dítě), bloček a tužku, a mobilní telefon s připojením k internetu. Akce je vhodná pro děti do 10 let, u dospěláků je věk neomezen 😉

Přejeme Vám příjemnou zábavu!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory