zpět na aktuality

Atík jede do Poděbrad !

První veřejnou akcí v rámci projektu Pohybové gramotnosti- Atletika pro děti a Atletika pro celou rodinu budou již tradiční Poděbrady.

Letošní jubilejní 90. ročník bude oslavou 125 let české atletiky. Samotný mítink bude doplněn o bohatý doprovodný program, v jehož rámci se uskuteční veřejné chodecké závody mládeže a legend, běh starosty města a chybět nebude ani naše populární Atletika pro děti.

Tým v čele s Atíkem si pro děti a jejich rodiče připraví atletické disciplíny v horní části lázeňské kolonády. Pro děti budou přichystané disciplíny v běhu, hodu a skoku. Na závěr obdrží každý účastník drobnou odměnu a tetovačku maskota Atíka.

Těšíme se na vás v sobotu 2.4.2022 v čase 10 – 16 hodin v horní části kolonády u hotelu Swiss.

Během sportovního dne za námi dorazí i čeští reprezentanti v chůzi. Od 11 hodin proběhne autogramiáda olympioniků Víta Hlaváče a Lukáše Gduly. Od 15,30 hodin se můžete těšit na bronzovou medailistku z Mistrovství světa U20 v chůzi Elišku Martínkovou.

Více na www.podebrady-walking.cz

Atík ani tentokrát nezahálel a pořádně si zasportoval. To, jak dobře se mu podařilo natrénovat na MČR v chůzi si můžeš přijít ověřit i ty! Už v sobotu 2. 4. 2022 se uskuteční 90. ročník prestižních závodů ve sportovní chůzi v Poděbradech a tvá podpora by sportovcům rozhodně neměla chybět. Přijď si užít sobotu s námi a nezapomeň pozdravit Atíka, který tě bude čekat s Atletikou pro děti. Trochu se rozhýbete a vyzkoušíte atletické disciplíny. Těšit se můžeš na autogramiádu reprezentantů, se kterými jsem se potkal na tréninku i já. Autogramiáda Vít Hlaváč, Lukáš Gdula v 11 hod. a Eliška Martínková v 15,30 hod. Budeme se těšit!

Jak si Atík poradil na tréninku s našimi předními reprezentanty v chůzi? Podívejte se na povedené video ZDE

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory