zpět na aktuality

Veselé sportování malých atletů při ZŠ J. A. Komenského Kly

Družinové sportovní odpoledne jsme celé věnovali Atletice pro děti. Běhej, skákej, házej rád… atletem se můžeš stát se stalo hlavním motivem celé družinové akce. Nejprve jsme vyrobili na výtvarném kroužku plakátky se zvířátky – skokany klokana a žábu, běh se zajícem a koníkem, siláka medvěda, gymnastu lemura, akrobatku kočku a hod s opičákem.
Se zvířátky se malým atletům ze školní družiny ve věku 1. – 5. třídy vesele sportovalo. Nejprve jsme se řádně protáhli prostřednictvím jógy a potom celé atletické odpoledne bylo zahájeno. Děti běhaly, skákaly, házely pěnovými oštěpy a raketkami, zahrály si míčovou školku, přetahovaly se lanem, zkusily překážkovou dráhu, atd. Na závěr atletického odpoledne byl vyhodnocen nejlepší sportovec. A jak to celé dopadlo? Diplom Atletiky pro děti a malou odměnu si zasloužil každý účastník našeho družinového sportovního odpoledne. Všichni se snažili, užívali si radost z pohybu a sounáležitost s ostatními sportovci.
Atletice pro děti se usilovně věnují celoročně i děti z našeho sportovního kroužku.
Moc děkujeme za možnost být součástí Vašeho programu Atletika pro děti, za Vaše nápady a rady, které jsou k dispozici na vašich webových stránkách.
Pozdravují Vás děti ze školní družiny a sportovního kroužku ZŠ J. A. Komenského Kly (okres Mělník).
My moc děkujeme paní učitelce Mgr. Kamile Bímové

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory