zpět na aktuality

Nejhezčí ATÍCI

Milí dospěláci, prosíme, předejte svým atletíkům následující vzkaz od zajíce Atíka:
Milí atleti a atletky!
To jsem tedy opravdu nečekal! Jsem vašimi obrázky úplně zavalen… A jak jsou krásné! A ty pěkné básničky, které jste vy, děti, složily!
Moc vám všem děkuji!
Váš zajíček Atík
————————————————————————————————–
Kdybychom všechny obrázky vytiskli, asi by Atíka opravdu zasypaly – poslali jste jich (společně s básničkami) celkem 1265!

Je opravdu moc těžké vybrat ty nejhezčí obrázky. Pomohli jsme si tak, že jsme vytvořili 5 kategorií:
1. Atík nejrychlejší (obrázky, které byly zaslány nejdříve)
2. Atík v dresu (Atíci oblečení do oddílových/klubových dresů)
3. Atík velikonoční (obrázky s velikonočním námětem)
4. Atík s rouškou (reagujeme na aktuální situaci)
5. Atík různý (všichni ostatní Atíci)

1. Nejrychleji doběhly obrázky od šestileté Elišky Illkové z Poruby, Anetty Němcové z Triatletu Karlovy Vary a Tomáše Vágnera z Trutnova (ten zveřejňujeme i ve fotogalerii níže, protože je oblečen do pěkného oddílovém dresíku).

2. Spousta Atíků byla oblečena do oddílových dresů. Vybrali jsme Atíka od Sandry Černé, který je oblečen do dresu AC Jablonec nad Nisou, a zlínského zajíčka od Pavlíny Paprskářové (AK Zlín). Pěkný dres si oblékl i Atík od Emy Vackové, a to jejího mateřského oddílu Spartak Třebíč. Gratulujeme!

3. To, že se jedná o velikonoční zajíčky, poznáte na první pohled z obrázků Adélky Frýbertové ze Střely Žebrák či Davida Kozubíka ze Zlína. Ocenili jsme i jeden „počítačový“ obrázek, a to od Jana Jašíčka z AHA Vyškov.

4. Tato speciální kategorie vyplynula z aktuální situace. Zarouškovaní jsou tedy vybraní Atíci od Anety Janíkové z Polešovic a Jakuba Machotky z Pacova a Klárky Štěpánkové z Chrudimi

5. Do kategorie Různí bychom nejraději zařadili všechny ostatní obrázky. Bylo nám potěšením všechny zhlédnout… Museli jsme ale některé posunout na stupně vítězů. Vojtěch Novák z Tábora si tam Atíka už nakreslil, a tak jsme ho tam nechali…Vybrali jsme i obrázek od zástupce těch nejmenších atletíků Járy Šatry z Jičína. Třetí vybraný Atík je oblečen do našich národních barev a je od Honzíka Vastla z Triatletu Karlovy Vary.

Všechny uvedené děti budeme kontaktovat (přes rodiče či trenéry) a pošleme jim odměnu.

Další obrázky a básničky zveřejníme během tohoto týdne v několika FOTOGALERIÍCH. Je nám opravdu líto, že nemůžeme zveřejnit všechny Atíky…

A jak si vedli trenéři?
Celkem jsme obdrželi vyplněný kvíz od 85 trenérů! Jsme rádi, že se vám, trenérům, doplňovačka líbila. Slíbená píšťalka už k vám běží… Nevíme ale, jakým tempem. Pokud by do konce příštího týdne nedoběhla, napište, zjistíme, kde uvázla.

Ještě jednou děkujeme všem za účast a věříme, že další soutěže už proběhnou na stadionech či hřištích.

Loučíme se krátkou básničkou, kterou nám poslalo (s obměnami) několik dětí:
ATÍK běhá, skáče rád,
je totiž VŠECH kamarád!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory